Welcome To CA Forums. A free platform to share your Business & Accounting knowledge and get potential leads. Please read : How to post on this forum

Для тих, які любить експериментами на кухні, а не виносить розкидані речі у кухні!

Discuss everything related to starting and registering a business in India and abroad. Like choosing the right business structure such as Proprietorship, Partnership, LLP, Private Limited or Public Limited company.
Post Reply
JayneGet

Для тих, які любить експериментами на кухні, а не виносить розкидані речі у кухні!

Post by JayneGet »

Хочу відкрити вам смішною ситуацією, яка сталася з мене того самого тижня, і це було.... Моя крихітка попросила, аби як мама створила щось неймовірне на її ДР. Я, звичайно, розпочала переглядати рецепт на просторах інтернеті і отримала несподіванку. Промучилася цілісних 1.5 години, і це ще щастя!, стрибаючи з блогу у бік другий сайт! Одні варіанти виявилися нереально складні, декілька - зі справжніми екзотичними компонентами, ще кілька - із надмірною кількістю спонсорських посилань. А згодом ваша героїня згадала щодо сей чудовий ресурс та просто за п’ять хвилин, і це факт! знайшла - мрійливий рецепт! Інструкція виявився настільки зрозумілим, що навіть навіть моя 12-річна доця змогла своїй мамі стати справжнім підручним. Наприкінці наша команда створили ніби з журналу солодкий шедевр, який виявився справжнім прикрасою дня народження. Вже сьогодні кожна мої тепер зацікавлені сусідки не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином ти відкрила настільки ідеальний варіант?"
Каталог svetkindom
Post Reply